preciosa-brillen-hoofd1-breed.1000x505

Preciosa brillen

Preciosa is een merk van Nederlandse bodem dat prachtige brillen maakt. Zelf omschrijft het merk de stijl van haar brillen als 'een flirt met het verleden' en de collectie bestaat dan ook uit vintage modellen. Alle monturen worden met de hand gemaakt, maar toch blijven de brillen van Preciosa betaalbaar. Bovendien zijn ze van een ouderwets goede kwaliteit: alle brillen worden handmatig gecontroleerd voor ze in de winkel terechtkomen. Preciosa staat achter de producten die ze maken, dat komt ook tot uiting in de service die ze leveren bij een eventueel mankement. En de brillen zijn nog comfortabel ook, wat wilt u nog meer?

De huidige collectie bestaat uit circa 30 modellen in 40 kleuren die geïnspireerd zijn op de jaren '60. Elk montuur is opgebouwd uit drie lagen; een toplaag (voor en achter) in diverse tinten havanna en een middenlaag in een frisse, contrasterende kleur. Door de toplaag te polijsten komt het montuur echt tot leven met een prachtige glans. Een Preciosa bril is te herkennen aan de Nederlandse pasvorm, detaillering, klassieke klinkscharnieren, het gebruik van cellulose-acetaatplaten en de afwerking.

Bent u de eigenzinnige man of vrouw met gevoel voor mode die kiest voor een authentieke bril van topkwaliteit? Dan zijn de Preciosa brillen voor u bedoeld!

Preciosa,-brillen-naast het artikel


Top