woodone-najaar2016-1-1
woodone-najaar2016-2-1
woodone-najaar2016-3-1
woodone-najaar2016-4-1

WooDone brillen

De WooDone brillen zijn geïnspireerd op de plek waar ze vandaan komen. De dames- en herenbrillen van WooDone zijn afkomstig uit Zuid-Tirol in Italië en u ziet de prachtige bergen en de natuur erin terug.

De dames- en herenbrillen van WooDone worden gemaakt uit laagjes hout en met de uiterste precisie met de hand vervaardigd. Het enige hout dat goed genoeg is voor de WooDone brillen is het hout uit Zuid-Tirol. Dit is het hoogste kwaliteit hout zonder dat er schade wordt gebracht aan de natuur.

Drie verschillende soorten hout, walnoot, kersen en acacia, zorgen ervoor dat de monturen verschillende kleuren en printjes bevatten. Om het plaatje van de houten bril helemaal af te maken, worden de brillen beschermd met een coating die speciaal is gemaakt voor een houten bril. Deze coating zorgt ervoor dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw bril.

Hout staat bekend als een zwaar product, wat natuurlijk niet bijdraagt aan het beste comfort. Om deze reden mag een WooDone dames- of herenbril niet meer wegen dan 13 gram. Met als resultaat: u krijgt een prachtige houten bril met een hoog draagcomfort. 

WooDone-najaar2016-naast.1


Top