bril-in-mode-artikel-hoofd

De laatste trends vindt u bij Bril-In-Mode

De bladeren vallen volop van de bomen en de zomer ligt voorgoed achter ons. Bij Bril-in-Mode vindt u de nieuwe najaarscollectie dames- en herenmonturen. Of u nu kiest voor een minimalistisch montuur van Lindberg, een ingetogen montuur van Silhouette of liever gaat voor een over-the-top merk als Theo bij Bril-in-Mode vindt u voor ieder wat wils.

De monturen van Lindberg worden met de handgemaakt en ieder montuur is een statement over esthetiek, technische innovatie en feilloos vakmanschap. De collectie van Silhouette is erop gericht uw natuurlijke uitstraling volledig in tact te laten. Het Belgische brillenmerk Theo daarentegen kenmerkt zich door eigenzinnigheid.

Ook voor de kids onder ons bent u bij Bril-in-Mode aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide collectie stoere kindermonturen van merken zoals Red, Little Paul & Joe en Vingino. Stuk voor stuk  kinderbrillen die tegen een stootje kunnen maar waar je als kind gewoon mee gezien mag worden.

Naast een montuur zijn de juiste brillenglazen misschien nog wel belangrijker. En vraagt uw dag om meer dan één bril. Zo adviseren wij voor verschillende activiteiten en omstandigheden brillenglazen die aansluiten bij die situatie. Profiteer nu tijdelijk van een speciaal aanbod op uw tweede paar brillenglazen met maar liefst 50% korting.

In ons laatste magazine leest u alles over de laatste trends en aanbiedingen. 

 

De laatste najaarstrends op het gebied van brillen en brillenglazen


Top