brilinmode-optiek-slide-brillen-3

Gave brillen voor tieners bij Bril In Mode

Voor iedere leeftijdscategorie vindt u bij Bril In Mode de perfecte bril. Naast onze volwassenenmonturen en kindermonturen hebben wij ook een collectie die hier tussen ligt, namelijk de tienermonturen. De monturen ogen volwassen, maar hebben speelse elementen.

Onze tienermonturen zijn er van verschillende merken. Zo hebben we de brillencollectie van Skechers die bestaat uit monturen in vrolijke kleuren en waarvan sommige monturen zijn voorzien van een leuke print of een mooie bewerking. De modellen ogen volwassen, wat heel goed past bij de leeftijdscategorie.

Maar we hebben veel meer, want ook Ray-Ban biedt een ruime keuze aan tienerbrillen waarin het bekende model Wayfarer natuurlijk niet ontbreekt. Andere merken waar tieners bij ons uit kunnen kiezen, zijn Guess, Vogue, Morgan de Toi én Vingino!

Loop eens binnen in één van onze vestigingen (Borculo, Groenlo, Lochem, Winterswijk, Lichtenvoorde, 's-Heerenberg en Ulft) om de collectie voor tieners te bekijken! Passen is altijd vrijblijvend en onze medewerkers adviseren u graag wanneer u dat wenst.

Bril-in-mode-artikel-afbeelding-brillen

Lees meer over onze collecties


Top