bril-in-mode-basics-brillen-1
bril-in-mode-basics-brillen-2
bril-in-mode-basics-brillen-3
bril-in-mode-basics-brillen-4

Nieuw bij Bril-in-Mode: B’SCIS

Bij Bril-in-mode vinden we het belangrijk goede oogzorg te bieden voor elke portemonnee. Het zijn immers wel uw ogen, te kostbaar om via onvakkundige oogmetingen, ondermaatse kwaliteit glazen of gebrek aan nazorg op het spel te zetten. Daarom presenteren wij u onze B'SICS: een betaalbare kijkoplossing, maar dan zónder de risico's van de ongediplomeerde budgetopticien.

Hoeft u niet per se het nieuwste van het nieuwste qua monturen en technieken, maar wilt u wel gewoon een leuke bril om goed mee te zien? Dan is onze ruime B'SICS SELECTIE absoluut de moeite waard om te komen bekijken. Deze wordt continu aangevuld met nieuwe monturen in uiteenlopende stijlen en uitvoeringen. Hoewel we de prijzen basic houden, bezuinigen we bij Bril-in-Mode nooit op onze hoogwaardige, gediplomeerde oogzorg. Daarom is een B'SICS bril meer dan alleen een betaalbaar montuur:


Hoogwaardige oogmeting

Hoewel het wettelijk niet vereist is, worden uw ogen bij Bril-in-Mode altijd opgemeten door een specialist met een vakdiploma. In veel gevallen zal dat een opticien zijn, maar we hebben ook HBO-geschoolde optometristen en orthoptisten in ons team. Wanneer nodig, staat ieders vakkennis en kunde gewoon tot uw beschikking, ook bij een bril uit de B'SICS SELECTIE. Verder gebruiken wij hoogwaardige, innovatieve apparatuur om u te garanderen van de best mogelijke oogmeting. Met Visioffice, een innovatief meetapparaat, kunnen wij bijvoorbeeld uw natuurlijke hoofdstand in kaart brengen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw dominante oog én uw hoofd- en oogbeweging. Ook de specifieke eigenschappen van uw montuur, zoals grootte, hoogte en de manier waarop u door uw bril kijkt, worden meegewogen. Zo kunnen we de bril precies afstemmen op uw gezicht, zodat u geniet van het beste kijk- en draagcomfort.

Bril-in-mode-basics-brillen-naast-1

Bril-in-mode-basics-brillen-naast-2

B'SICS montuur

U heeft altijd keuze uit een prettig ruime selectie B'SICS monturen. Dit kunnen white label monturen zijn, maar ook merkmonturen (zie kader). Bijvoorbeeld merkbrillen die we overgehouden hebben uit onze collecties van vorig jaar. Of mooie merken waarvan we geen volledige collectie meer voeren. Maar voor het overgrote deel betreft het merken die we speciaal voor de B'SICS SELECTIE aanschaffen. Dankzij de gezamenlijke inkoopkracht van onze 7 vestigingen weten we ze voordelig voor u in te kopen. Of u nu van chic, kleurrijk of retro houdt, alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Naar gelang uw voorkeur qua montuur heeft u al een complete B'SICS bril vanaf €99,-! Dat is dus inclusief glazen, coating en onze hoogwaardige oogzorg! U herkent de B'SICS SELECTIE heel eenvoudig aan het logo boven de schappen. Alle monturen zijn voor uw gemak per complete brilprijs gerangschikt. In dit artikel treft u alvast wat voorbeelden.


Kunststof (zonne)glazen

Uw B'SICS bril wordt standaard voorzien van enkelvoudige, patentvrije kunststof glazen, waarmee we garant staan voor een fatsoenlijke basiskwaliteit. Naar behoefte kunt u deze glazen upgraden:

  • Zonneglazen: Wilt u liever een zonnebril? Geen probleem. Zonder meerprijs kunt u uw B'SICS bril laten voorzien van standaard zonneglazen.
  • Multifocale glazen: Zijn enkelvoudige glazen niet toereikend voor goed zicht? Dan kunt u uw glazen voor een meerprijs van €150,- per bril upgraden tot standaard multifocale glazen.
  • Bureauglazen: Heeft u vaak computer-/kantoorwerkzaamheden? Dan kan het slim zijn uw glazen voor een meerprijs van €150,- per bril te upgraden tot bureauglazen: onderin voorzien van sterkte voor dichtbij, overlopend naar een sterkte bovenin die optimaal is tot een ruime meter.
  • Extra dunne glazen (1.6): Tot slot kunt u uw B'SICS bril voor een meerprijs van €80,- per bril laten voorzien van extra dunne glazen. Deze verhogen niet alleen het draagcomfort, maar zorgen ook voor UV-wering!


Ontspiegelende & kraswerende coating

Ook een basisbril kan wat Bril-in-Mode betreft niet zonder coating. De kraswerendheid en ontspiegeling ervan verhogen zowel uw draagcomfort als de levensduur van de glazen. Daarom zijn alle B'SICS brillen standaard voorzien van een meervoudige HMC coating (4-laags).


Premium nazorg & garantie

Ook na de verkoop van een B'SICS bril houden we bij Bril-in-Mode graag een oogje in het zeil met betrekking tot uw gezondheid en de kwaliteit van onze producten. Daarom nodigen we u 12 maanden na aankoop van harte uit voor een gratis check. Zo nodig vervangen we dan de neuspads, maken we de bril schoon en/of stellen we deze opnieuw bij. En mochten we onverwacht eventuele materiaalfouten of iets dergelijks ontdekken, dan vallen deze in heel veel gevallen nog mooi binnen de garantieperiode. Vanzelfsprekend hebben we niet alleen oog voor uw bril, maar ook voor uzelf. Daarom doen we desgewenst direct even een gratis oogmeting.

Bril-in-mode-basics-brillen-naast-3

Top