brilinmode-optiek-slide-contact-lenzen-6

Onze contactlensspecialisten staan voor u klaar

Voor al uw vragen over contactlenzen kunt u terecht bij Bril In Mode. In onze optiekzaken vindt u naast opticiens namelijk ook contactlensspecialisten die helemaal op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en mogelijkheden op contactlensgebied. Harde lenzen, zachte lenzen, nachtlenzen... we hebben (bijna) alle soorten in huis en hebben ook de benodigde kennis en ervaring om deze naadloos aan te meten.

Soorten contactlenzen

Sinds Leonardo da Vinci in 1508 het eerste ontwerp voor een contactlens maakte, is er al veel veranderd. Zijn eerste opzet is door de eeuwen heen geperfectioneerd en uitgebreid, waardoor er vandaag de dag tientallen soorten lenzen verkrijgbaar zijn van even zoveel merken. Globaal zijn al deze lenzen in te delen in twee groepen: harde (vormstabiele) contactlenzen en zachte lenzen. Binnen deze groepen zijn de mogelijkheden legio. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, onze contactlensspecialisten helpen u graag bij het kiezen.

Lenzen gekocht, en dan?

Bij Bril In Mode laten we u na uw aankoop niet aan uw lot over. Tijdens periodieke controles checken we niet alleen de sterkte van uw ogen maar ook hun medische staat, uw hoornvlies. Dat doen we door telkens foto's te maken en deze met elkaar te vergelijken. Wij garanderen dus niet alleen de beste kijkoplossing, maar ook het hoogste draagcomfort en de beste oogconditie.

Advies? Kom langs

Zijn (nieuwe) contactlenzen iets voor u? Onze gediplomeerde specialisten met kennis van zaken helpen u graag in een van de vestigingen van Bril In Mode (Lochem, Borculo, Groenlo, Ulft, 's-Heerenberg, Winterswijk en Lichtenvoorde).

 


Top