brilinmode-optiek-slide-contact-lenzen-2

Een contactlens voor leeftijdsverziendheid

Een bril bij leeftijdsverziendheid overbodig. CooperVision heeft de Proclear Compatibles Multifocal: zachte maandlenzen voor ver én dichtbij. Bij Bril In Mode kunt u terecht voor deze contactlenzen.

De Proclear Compatibles Multifocal zijn een uitkomst voor sport, uitgaan en andere activiteiten, maar kunnen de gehele dag gedragen worden. Wanneer u vroeger geen bril droeg, geven deze lenzen u uw oude uiterlijk weer terug!

Wie een leesbril tevoorschijn moet halen om iets te kunnen lezen, voelt zich op slag ouder worden. Nog vervelender is het gestuntel met twee brillen, één voor veraf en één voor dichtbij. Met de Proclear Compatibles Multifocal van Coopervision is deze tijd definitief voorbij. De lenzen bieden u het comfort en de zekerheid van scherp zien op elke afstand, zonder de beperkingen.

De nieuwe multifocale contactlenzen corrigeren door licht scherp op het netvlies te projecteren, zowel van veraf, middelver als dichtbij. Er zit dus geen apart leesgedeelte in de lens geslepen, zoals bij multifocale brillenglazen. Met de Proclear Compatibles Multifocal heeft u dus nooit meer een bril nodig.

Gratis proberen!
U kunt nu zelf de voordelen van Proclear Compatibles gratis uitproberen. Vraag ernaar in een van onze winkels in Lochem, Ulft, Groenlo, Borculo, Lichtenvoorde, 's-Heerenberg of Winterswijk!

Bril-in-mode-artikel-afbeelding-Daglenzen


Top