Missie & Credo

Het is onze missie om onze klanten een toonaangevende dienstverlening te geven en een optimaal product te leveren tegen een eerlijke prijs.  

Sinds de oprichting van Bril In Mode in 1981 hebben we als optiekbedrijf ernaar gestreefd het bewustzijn van het belang van gezichtsvermogen en de verzorging ervan te vergroten en de best mogelijke gezichtscorrectie aan te bieden.

Sinds 2006 streven we ook naar een algehele bewustwording om goed te horen en beijveren we ons de best mogelijke gehoorcorrectie voor te schrijven.  

In het voldoen aan de behoefte van de klant moet alles wat we verrichten van hoge kwaliteit zijn. We moeten de klanten snel en accuraat in hun wensen bedienen en er constant naar streven onze kosten te verlagen om redelijke prijzen te kunnen behouden.  

Wij zijn verantwoordelijk voor onze medewerkers. We moeten hun waardigheid respecteren en hun verdiensten waarderen. Hun vergoeding moet eerlijk en voldoende zijn en de werkomstandigheden schoon, ordelijk, ergonomisch en veilig.  

We streven ernaar onze medewerkers een uitdagende werkomgeving te bieden met de mogelijkheid voor een professionele ontwikkeling binnen het vakgebied. Het behoort tot onze zorg ze hierin te stimuleren. Wij verwachten van hen niet alleen een hoog niveau van inzet maar ook qua kennis om zo het succes van onze onderneming te garanderen.

missie en credo opticien bril in mode

Top