nuvo-keurmerk-artikel-bril-in-mode-1

NUVO keurmerk

Bril In Mode heeft het NUVO keurmerk. Daardoor weet u dat u in onze optiekzaken (Lochem, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde, Winterswijk, 's-Heerenberg en Ulft) op veilige wijze een nieuwe bril of contactlenzen kunt kopen. Het NUVO keurmerk zegt namelijk veel over ons, we vertellen u graag wat!

1. Gediplomeerd personeel

In onze optiekzaken wordt u geholpen door gediplomeerde opticiens. Het is tenslotte belangrijk dat uw bril of contactlenzen aangemeten wordt door mensen die weten wat ze doen!

2. Veilig aanbetalen

De bril is uitgezocht en er wordt een aanbetaling gevraagd. Dat kunt u bij ons met een gerust hart doen, want in het geval van een failissement krijgt u uw aanbetaling van maximaal 25% van het aankoopbedrag terug.

3. Onafhankelijke geschillencommissie

Hoewel we altijd veel zorg aan onze klanten besteden en u daarom hopelijk nooit gebruik zult hoeven te maken van deze NUVO-zekerheid, is er een onafhankelijke geschillencommissie als u er met ons niet uit kunt komen.

Bij Bril In Mode bent u dus aan het juiste adres voor een goede opticien met kennis van zaken die uw belangen als consument verzekert. Ga voor kwaliteit en kom eens bij ons langs!

Nuvo keurmerk 2016 bril in mode


Top